ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

FIRST ELEVEN SPORTS AGENCY

Καλωσορίσατε στην ομάδα μας!

Η First Eleven Sports Agency ιδρύθηκε το 2018 από τον κ. Αναστάσιο Πιφέα ο οποίος είναι αναγνωρισμένος εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών από την FIFA και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με αριθμό άδειας: 2018-0029

Είμαστε μία δυνατή ομάδα που ειδικεύεται στην εκπροσώπηση και προώθηση των Αθλητών στην ελληνική αλλά και σε διεθνείς αγορές.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας απόλυτη υποστήριξη σε νομικά, οικονομικά αλλά και οποιασδήποτε άλλης φύσης σχετικά θέματα που στοχεύουν στην ανάπτυξη και βελτίωση του αθλητή.

Η νοοτροπία μας είναι απόλυτα συνυφασμένη με την σκληρή δουλειά, στοχεύοντας σε μια προσέγγιση καθοδηγούμενη και με επίκεντρο τον Αθλητή και τις ανάγκες του.

Η απόλυτη αφοσίωσή μας στη συνεχή βελτίωση, μας οδηγεί στο να επενδύουμε σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη που λαμβάνει ο Αθλητής κατά τη διάρκεια της καριέρας του αλλά και στο επόμενο βήμα του.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες και μέλη τα οποία έχουν τη διάθεση να ακούσουν και να καταγράψουν τις ανάγκες του Αθλητή και να δουλέψουν σκληρά ώστε να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αυτόν.

Η δέσμευσή μας για ειλικρινείς σχέσεις, επιτρέπει στους πελάτες μας να αποφασίζουν με βάση τα γεγονότα και τα νούμερα και όχι τις εικασίες.

Εκπροσωπούμε το συμφέρον σας με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας κάνουμε τον στόχο σας στόχο μας.

Στη First Eleven αναγνωρίζουμε οτι κάθε αθλητής έχει τη δική του μοναδική προσωπικότητα και αξίζει την απόλυτη αφοσίωσή μας ανεξαρτήτως το επίπεδο το οποίο αγωνίζεται. Είναι το κεφάλαιο, η επένδυση και το μέλλον της ομάδας μας.