Πλατέλλας: «Με τον ΟΦΗ ένα βήμα παραπάνω στη Superleague»

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1244519/platellas-me-ton-ofi-ena-vima-parapano-sti-superleagueΟ Βαγγέλης Πλατέλλας έφτασε στο Ηράκλειο την Τρίτη (26/6), υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ και εμφανίστηκε ανυπόμονος να παίξει μαζί του στη Superleague.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του και για το γεγονός πως οι Ομιλήτες έδειξαν πως τον ήθελαν, ενώ αναφέρθηκε στην υπέρβαση που πιστεύει πως μπορεί να κάνει ο σύλλογος την επόμενη σεζόν, όταν κι επιστρέφει στη Superleague.

-Τα πρώτα σου συναισθήματα από τον ερχομό σου στον ΟΦΗ;

«Το σημαντικό για μένα είναι ότι ήρθα σε μια ομάδα οργανωμένη. Οι άνθρωποι της ομάδας, μου έδειξαν πραγματικά ότι με ήθελαν και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό και το σεβάστηκα μέσα από την καρδιά μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΟΦΗ, που έδειξαν ότι με θέλουν».

-Τι ήταν αυτό που μέτρησε  στην απόφαση σου;

«Όταν σε θέλουν κάπου πρέπει να πηγαίνεις. Θα δείξω στους ανθρώπους του ΟΦΗ, που πιστεύουν σε μένα μέσα στο γήπεδο, ότι άξιζα να με φέρουν σε αυτήν την ομάδα. Ξέρω τι ομάδα είναι ο ΟΦΗ, τι κόσμο έχει και δεν το σκέφτηκα πολύ».

-Η δυναμική και ο κόσμος της ομάδας;

«Όλα μετράνε. Μου αρέσει να παίζω με κόσμο. Στις προηγούμενες ομάδες που ήμουν το γήπεδο είχε πολύ κόσμο. Μαζί με όλα αυτά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

-Τι να περιμένει από σένα ο κόσμος του ΟΦΗ;

«Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια.  Ο καθρέπτης όλων μας είναι το γήπεδο. Εκεί θα δείξω τι μπορώ να κάνω. Πιστεύω ότι θα βοηθήσω την ομάδα».

-Mε ποιους στόχους έρχεσαι στον ΟΦΗ;

«Στόχοι υπάρχουν πολλοί για μένα. Ο προπονητής και οι άνθρωποι του ΟΦΗ με φέρανε εδώ για κάποιο σκοπό. Τα όνειρα μου είναι ψηλά. Δεν ήρθα εδώ ούτε για να σώσω την ομάδα, ούτε για να πάρω πρωτάθλημα, αλλά ξέρω ότι μέσα από την ομάδα και τον κόσμο ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Πιστεύω ότι κάτι καλό θα γίνει. Η ομάδα έχει ένα σταθερό κορμό από πέρσι, είναι μια δεμένη ομάδα και μπορεί με τον κόσμο της να φτάσει ψηλά και να κάνει ένα βήμα παραπάνω».

-Τι σημαίνει για σένα η επιστροφή στη Superleague;

«Το να επιστρέφεις στη Superleague είναι πολύ σημαντικό. Είναι μια άλλη κατηγορία και θέλει προσοχή. Εχω πίστη στην ομάδα και πιστεύω ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».