ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Καλωσορίσατε στην ομάδα μας!
Η First Eleven Sports Agency ιδρύθηκε το 2018 από τον κ. Αναστάσιο Πιφέα ο οποίος είναι αναγνωρισμένος εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών από την FIFA και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με αριθμό άδειας : 2018-0029. Είμαστε μία δυνατή ομάδα που ειδικεύεται στην εκπροσώπηση και προώθηση των Αθλητών στην ελληνική αλλά και σε διεθνείς αγορές.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ
01
Η εταιρία μας, πιστοποιημένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, και με μεγάλη εμπειρία στον χώρο μπορεί να προσφέρει άμεσες αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις στην εκπροσώπηση των πελατών μας. Ένα μεγάλο δίκτυο από ομάδες παράγοντες και αθλητικά brand είναι στην υπηρεσία σας.
ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
02
Κάθε αθλητής είναι μοναδικός και έχει ξεχωριστές ανάγκες μέσα από τις οποίες εξελίσσεται και προοδεύει. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες και μπορεί να εξασφαλίσει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για τους πελάτες μας μέσα από εξατομικευμένα προγράμματα.
ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
03
Το χτίσιμο ενός δυνατού προφίλ απαιτεί συγκέντρωση και σκληρή δουλειά ανάμεσα στις γραμμές. Υποστηρίζουμε την προσπάθεια των πελατών μας δημιουργώντας δυνατά προφίλ μέσα από την τεχνική ανάλυση και τη δημιουργία κατάλληλου βιογραφικού/προφίλ.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
04
Η ομάδα μας, με μεγάλη εμπειρία σε αθλητικά αλλά και επιχειρηματικά θέματα, μπορεί και στέκεται δίπλα στις ανάγκες των αθλητών της προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες για την διευκόλυνση τους.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ
05
Κατανοώντας τον σύγχρονο αθλητή και τις ανάγκες του, σχεδιάσαμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία δημιουργίας και διαχείρισης της δημόσιας εικόνας του, στοχεύοντας στην καλύτερη προώθησή και διευκόλυνσή του.
ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ
06
Η εταιρία μας μέσα από το μεγάλο δίκτυό της με κορυφαία αθλητικά brand εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες και χορηγίες για τους αθλητές της θέτοντας πάντοτε το συμφέρον τους σε προτεραιότητα.
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
WE ARE
Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες οι οποίοι αντιλαμβάνονται και είναι ικανοί να προβλέπουν τις ανάγκες του αθλητή. Η αρμονική συνεργασία με τους αθλητές και η συνεχής ανατροφοδότηση της ομάδας μας με νέα δεδομένα μας οδηγεί σε σωστά και ασφαλή συμπεράσματα. Θέτουμε εφικτούς και μετρήσιμους στόχους βάζοντας πάντα τον αθλητή στο επίκεντρο.
ΝΕΑ
H άμυνα κερδίζει το ντέρμπι..ηγετική μορφή ο Βούρος. H άμυνα κερδίζει το ντέρμπι,οπὀτε και τους τίτλους.Αυτό έγινε στο Τσίρειο σήμερα όπου η ομάδα μας διαφύλαξε το μηδέν παθητικό έχοντας ηγετική μορφή στην άμυνα τον Βούρο.Ο Έλληνας αμυντικός δεν έχασε ούτε…
Ο Γιάννης Σίμωσης (Αρχηγός Φωστήρα)μιλά για όλα.. Ο Γιάννης Σίμωσης (Αρχηγός Φωστήρα)μιλά για όλα.. http://www.abola.gr/on-camera/item/22931-o-giannis-simosis-arxigos-fostira-mila-gia-ola-sto-abola-gr
Στον Α.Ο. Χαλκίς ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος! Στον Α.Ο. Χαλκίς ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος!

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο